PUR vloerisolatie - Polyurethaan isolatie

Zoekt u voor uw betonnen vloer een naadloze, goed vochtbestendige isolatie? Overweeg dan zeker eens polyurethaan vloerisolatie. Polyurethaan (PUR) wordt vanuit de kruipruimte direct tegen de onderkant van de vloer gesprayd. Het grote voordeel van deze isolatie, t.a.v. de andere vloerisolaties, is dat alle hoekjes en kieren goed worden gedicht. Ook is polyurethaan vloerisolatie een sterke, robuuste isolatie, het risico op schade tijdens werkzaamheden in de kruipruimte door bijv. de loodgieter of rioolspecialist is zeer gering. Onze specialisten staat klaar om met u een geheel vrijblijvend adviesgesprek te voeren. Neem daarom nu contact op en plan de afspraak in!

 
Polyurethaan naadloos aanbrengen onderkant vloer

Voordelen polyurethaan vloerisolatie

  • Zeer goede blijvende hechting
  • Goede vochtwering
  • Goede kierdichting
  • Robuuste vloerisolatie

PUR isolatie: ook voor uw woning?

Polyurethaan vloerisolatie is interessant voor woningen die gebouwd zijn voor 1983. Om de PUR isolatie netjes aan te kunnen brengen hebben de mannen 50 cm werkhoogte nodig.  Polyurethaan vloerisolatie is zeer geschikt voor betonvloeren. De kracht van dit isolatiesysteem is onder meer de zeer goede, blijvende hechting. meer info? neem contact op

Pur

PUR isolatie brengen wij in verschillende lagen tegen de onderkant van de vloer.  Dit gebeurt met speciale apparatuur. Om de vloerisolatie netjes aan te kunnen brengen is het belangrijk dat de kruipruimte minimaal 50 cm hoog is. 

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon [gravityform id="4" title="false" description="false"]