Kruipruimte isoleren met chips

Isolatiechips passen wij veel toe in vochtige kruipruimtes. Kruipruimte isolatie chips stoppen namelijk het optrekkend vocht uit de bodem van de kruipruimte. Hierdoor dringt het vocht uit de kruipruimte niet meer uw woning binnen. Heeft u last van een muffe grondwaterlucht, vochtplekken op de muur, slakken in huis of een hoge luchtvochtigheid in de huis. Door uw kruipruimte te isoleren met chips kunt u dit eenvoudig aanpakken. Wij hebben verschillende specialisten die elk een eigen regio hebben. Ook bij u in de regio is er een specialist beschikbaar voor een vrijblijvend adviesgesprek! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Isolatiechips aanbrengen

Voordelen isolatiechips

  • Pakt muffe grondwater lucht aan
  • Lagere luchtvochtigheid in huis
  • Geen optrekkend vocht vanuit kruipruimte
  • Droge EN warme vloer
  • Weg met slakken in huis

Isolatiechips aanbrengen: hoe gaat dat?

Voordat wij isolatiechips aanbrengen komen we eerst bij u thuis om te kijken of dit de beste oplossing is en of dit mogelijk is. De isolatiechips brengen wij – los – op de bodem van de kruipruimte aan. Wanneer er regelmatig water in uw kruipruimte staat, is dit geen probleem voor de chips, die blijven namelijk gewoon drijven. Dat is een groot voordeel, want hierdoor blijven de isolatie chips altijd hun werk doen.

Isolatiechips

‘Deze kruipruimte in Waddinxveen was erg vochtig. Dat is een risico voor de houten vloer. Wij hebben in de kruipruimte een laag isolatiechips aangebracht. Binnen een week waren de balken helemaal droog.’

Kruipruimte isoleren chips kosten?

Lees verder..

De kruipruimte isolatie chips kosten voor een gemiddelde woning ligt tussen 900 en 1200 euro. Natuurlijk is de laagdikte en de bereikbaarheid een bepalende factuur in de kosten voor de isolatiechips. Wilt u precies weten waar u aan toe bent  qua kosten voor het isoleren van uw kruipruimte? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Zelf kruipruimte isoleren met chips?

Wanneer u de isolatiechips zelf wilt aanbrengen kunt u ook bij ons de isolatie chips kopen. De isolatiechips zijn verpakt in zakken van 500 liter. Wanneer u een laagdikte van 25 cm chips aan wilt brengen, kunt u met 1 zak isolatiechips 2 m² kruipruimte isoleren. Er komt dus best wat volume bij kijken… iets dat toch wel regelmatig wordt onderschat.

 

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon [gravityform id="4" title="false" description="false"]