Dakisolatie: bespaar ruim €500 per jaar!

Warmte lucht stijgt. En daarom zorgt een on-geïsoleerd dak voor veel warmteverlies. U stookt dus voor de vogels! Met een goede dakisolatie bespaart u fors op uw energiekosten, namelijk meer dan €500 per jaar (bron: milieucentraal). Daarnaast krijgt u ook vanaf dag 1 extra wooncomfort: dakisolatie zorgt ervoor da tin de winter de warmte binnen blijft en in de zomer de hitte buiten.

Dak isoleren kan op twee manieren

Dakisolatie kan worden aangebracht aan de binnenzijde of buitenzijde van het pannendak. De eerste is de meest goedkope oplossing. Isolatieadvies.nl is gespecialiseerd in het isoleren van schuine daken aan de binnenzijde. Wij hebben hiervoor verschillende materialen te beschikking:

  • Glaswol dekens afgewerkt met gipsplaten
  • Kant en klare dakplaten, zoals de Isover Songestrong Pro
  • Reflecterende folie, zoals de HR++ Prestatiefolie
  • Hardschuim, PIR of PUR

Dakisolatie bij een plat dak

Bij een plat dak is het raadzaam het dak van buitenaf te isoleren. Wanneer een dak van binnenuit wordt geïsoleerd, kun je al snel geconfronteerd worden met vochtproblemen. Voor een advies op maat, geheel vrijblijvend en met een specialist bij u thuis kunt u contact met ons opnemen! Aarzel niet en begin met besparen op uw energie rekening!

Overzicht producten Dakisolatie