Jetspray vloerisolatie: milieuvriendelijk isoleren

Heeft u een betonnen of steenachtige vloer? De spray van Knauf is een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief om uw vloer te isoleren. De vloerisolatie wordt in spray-vorm tegen de onderkant van de vloer gespoten. Ook  op wat moeilijkere bereikbare plaatsen – door bijv. leidingen – is spray goed aan te brengen, waardoor zgn. isolatielekken worden voorkomen.

Wat is Jetspray?

De spray bestaat uit minerale wol vlokken, die voor 80% bestaan uit gerecycled glas. Met speciale apparatuur wordt dit in combinatie met lijm (JetSpray Fix) tegen de onderkant van de vloer gesprayd. Voorafgaand aan het aanbrengen van de spray wordt de vloer voorbehandeld met een goede primer, zodat de isolatielaag goed en blijvend aan de vloer kan hechten. Bent u ook geïnteresseerd in vloerisolatie? Of natuurlijk in andere soorten isolatie, u kunt bij ons ook terecht voor kruipruimte-, spouw-, dak- en geluidsisolatie! Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten!

 

Jetspray vloerisolatie spuiten 2

Voordelen Knauf Jetspray

  • Geurloos
  • Duurzaam: 80% gerecycled glas
  • Onbrandbaar (klasse A2)
  • Goede dichting van naden en kieren
  • U kunt in uw woning blijven tijdens de verwerking

Jetspray en gezondheid

Lees verder..

Tijdens het aanbrengen van de Jetspray komen geen vluchtige of schadelijke stoffen vrij. U kunt daarom ook gewoon in uw woning of pand blijven als we aan de slag gaan. De Jetspray heeft een de meest positieve classificering voor de VOC-emissie: A+.

Wanneer is de Jetspray mogelijk?

Om de Jetspray netjes aan te kunnen brengen dient te kruipruimte minimaal 60 cm hoog te zijn en goed bereikbaar.

Wilt u weten of de Jetspray geschikt is voor uw vloer? Wij komen dat graag bij u langs om een kijkje bij u in de kruipruimte te nemen. Dit is geheel vrijblijvend. Heeft u een houten vloer? Dan adviseren wij vaak een ander product van Knauf: de Ecose dekens.

Jetspray vloerisolatie

 

Kosten Jetspray

De kosten voor de Jetspray vloerisolatie zijn ca. € 40,00 per m² (adviesprijs). Voor de exacte kosten voor de Jetspray komen we altijd de situatie ter plaatse beoordelen. De kosten van Jetspray verdient u ongeveer in 7 tot 9 jaar terug. De besparing is natuurlijk ook afhankelijk van o.a. uw stookgedrag, leefgewoonten en de gezinssamenstelling.

Isolatiewaarde van Jetspray

Laagdikte Isolatiewaarde (Rc)
 11 cm  2,5
 15,5 cm  3,5
 20 cm  20

 

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon [gravityform id="4" title="false" description="false"]