Keurmerken

Wij zijn erg trots als Regioisolatieadvies.nl dat door de volgende bedrijven, instellingen of instanties gekeurd en goed bevonden zijn. Dit zegt wat over onze dienstverlening, werkwijze en ook wat over ons als bedrijf zelf! Dit zijn de keurmerken die we hebben verkregen:

SKG – IKOB – keurmerk

Isolatiespecialist.nl is door SKG-IKOB (voorheen IKOB-BKB) gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge richtlijnen van dit keurmerk. SKG-IKOB bedrijven zijn verplicht te werken met materialen die KOMO-gecertificeerd zijn en dat de uitvoering voldoet aan strenge richtlijnen van het SKG-keurmerk. Concreet betekent dit dat onze monteurs tijdens en na de werkzaamheden onverwachts en steekproefsgewijs gecontroleerd kunnen worden op kwaliteit. Dit gebeurt door onafhankelijke inspecteurs van het SKG-IKOB.
Voor zowel vloerisolatie als spouwmuurisolatie heeft Isolatiespecialist.nl het SKG- keurmerk op zak. De Isolatiespecialist.nl werkt voor zowel de vloerisolatie als de spouwmuurisolatie volgens het KOMO-procescertificaat (BRL 1332 / BRL 2110). Dit is het nationale keurmerk voor de bouwsector en door VROM een geaccepteerd bewijs dat wij, Isolatiespecialist.nl, ons aan het bouwbesluit houden.
Kijk ook eens op SKG-IKOB.nl en www.komo.nl voor meer informatie over de genoemde certificeringen.

SKG IKOB   

 

Insula Certificatie

Isolatiespecialist.nl is ook gecertificeerd door Insula Certificatie. Insula Certificatie is, net als het SKG-IKOB, een onafhankelijk kennisinstituut die als missie het verbeteren en aantonen van de kwaliteit in de isolatiesector heeft. Het doel is daarmee dat de opdrachtgever een goed eindproduct krijgt. Daarbij krijgt de opdrachtgever de zekerheid dat het product en de verwerking conform de regels is uitgevoerd.
Isolatiespecialist.nl is heeft het Insula Certificatie-keurmerk onder andere ook voor het aanbrengen van bodemisolatie (kruipruimte-isolatie) en diverse soorten vloerisolatie (reflectiefolie, luchtkussenfolie en Ecose dekens).

VCA – keurmerk

Isolatiespecialist.nl is in het bezit van het VCA-keurmerk. Het VCA-keurmerk staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om aannemers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

VCA

Periodieke trainingen

Naast de diverse keurmerken ontvangen onze medewerkers opleidingen en trainingen die helemaal toegespitst zijn op de praktijk. Dit vindt o.a. plaats door het Neopixels Academy en Knauf Insulation. De trainingen vinden plaats op de bouwplaats of op onze hoofdlocatie. Omdat wij deze opleidingen en cursussen hebben, zijn onze medewerkers gespecialiseerd in hun vakgebied

 

VENIN

Isolatiespecialist.nl is aangesloten bij VENIN. Dit is de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. Leden van de VENIN zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen en andere panden. Een VENIN-lid is verplicht volgens strenge richtlijnen te werken. Dat wil zeggen dat er alleen gewerkt mag worden met gecertificeerde producten en dat het isolatiebedrijf in het bezit hoort ze zijn van de isolatie keurmerken van SKG-IKOB en Insula Certificatie. Zo is de opdrachtgever verzekerd van kwaliteit. Mochten er onverhoopt problemen voordoen, kan er ook gebruik gemaakt worden van een geschillenregeling van de VENIN.

VENIN