Cellulose vlokken: rust en privacy

Niets is zo hinderlijk als de leefgeluiden van de buren, zoals lopen, televisie, muziek of spelende kinderen die voortdurend te horen zijn. Deze geluiden verstoren uw rust en privacy. Cellulose vlokken maakt uw woning weer behaaglijk en stil. Naast dat deze geluidsisolatie een geluidsisolerende werking heeft, heeft het ook een warmte-isolerende werking.

Cellulose vlokken: eenvoudig en effectief isoleren

In de na-oorlogse bouwwijze is weinig aandacht besteed aan geluidsisolatie. De vloeren in deze huizen zijn vaak van hout met een holle ruimte tussen de vloer en het onderliggende plafond. Deze holle ruimtes zijn klankkasten, zij versterken geluiden van de buren. Door dit op te vullen met cellulose geluidsisolatie voorkomt u dus dat de holle ruimtes in uw woning het geluid verplaatsen en versterken.  Cellulose vlokken is een vrij eenvoudige geluidsisolatie zonder verbouwing. De vlokken zijn vrij gemakkelijk aan te brengen tussen vloer en plafond. Het is de ideale oplossing voor geluidsoverlast, dus ook bij u thuis! Uw woning is uniek en daarom hebben wij in elke regio een specialist beschikbaar die een adviesgesprek met u wilt houden. Dit is geheel vrijblijvend. Aarzel dus niet en neem contact op!
Cellulose vlokken

Voordelen van Cellulose vlokken

  • Kleine ingreep
  • Duurzaam en millieuvriendelijk
  • pakt het klankkast-effect aan bij houten vloeren
  • energiebesparend

Cellulose inblaasvlokken

Cellulose geluidsisolatie bestaat uit losse vlokken van krantenpapier met lange vezels. Onder druk worden de cellulose vlokken ingeblazen. De gehele holle ruimte wordt goed opgevuld. Hierdoor ontstaat een homogene deken isolatie en blijven er geen lekken over waardoor warmte of geluid kan ontsnappen. Door het ontbreken van naden en kieren is er (veel) minder warmteverlies of geluidslekkage en ontstaat er goede isolatie.