Isolatie verwijderen

Spouwmuurisolatie verwijderen Rotterdam

Vandaag is Isolatiespecialist.nl in Rotterdam bezig met oude spouwmuurisolatie te verwijderen. De spouwmuren van deze bestaande woningen zijn in de jaren ’80 voorzien van spouwmuurisolatie met steenwol. Het verwijderen van de spouwmuurisolatie is noodzakelijk i.v.m. vervelende vochtproblemen en schimmel. De steenwol vlokken zijn gaan inzakken en vochtig geworden.

Oude spouwmuurisolatie vervangen

Na het verwijderen van de oude isolatie gaan wij de spouwmuurisolatie vervangen door  HR++ isolatieparels. Daardoor is de spouwmuur weer volledig voorzien van isolatie, waardoor er geen condensatie meer optreed in de spouw. Daarmee zullen de schimmel- en vochtproblemen gegarandeerd verholpen zijn.

spouwmuurisolatie-verwijderen

 

Spouwmuurisolatie en vochtdoorslag?

Heeft u ook spouwmuurisolatie uit de jaren ‘80 en last van vochtplekken op de muur? Laat dan uw spouwmuur even nakijken. De kans is groot dat de spouwmuurisolatie niet meer voldoet en vochtproblemen veroorzaakt. Spouwmuurisolatie in die tijd is niet meer te vergelijken met de door ontwikkelende isolatie van nu.

 

Spouwmuurisolatie vervangen of herstellen?

Neem gerust eens contact met ons op voor een spouwcheck. Tijdens de spouwcheck zullen wij vaststellen welke spouwmuurisolatie toegepast is en wat de staat is. Op basis daarvan zullen wij u adviseren wat de beste oplossing is voor uw oude spouwmuurisolatie: verwijderen en vervangen OF herstellen.