Neopixels spouwmuurisolatie: hoge kwaliteitseisen en -garantie!

Ook op zoek naar Neopixels spouwmuurisolatie? Dan zoekt u een spouwmuurisolatie met hoog kwaliteitsniveau. De Neopixels scoren het best van alle parelsystemen. De resultaten en ervaringen met Neopixels zijn positief! De goede vochtwering, het comfort koude tocht meer langs de muur en de temperatuur in huis is behaaglijker, ondanks dat de thermostaat lager ingesteld staat.

Wat is Neopixels spouwmuurisolatie?

Neopixels bestaat o.a. uit kleine, ovale bolletjes (polystyreen) die met apparatuur in de spouw worden aangebracht. Dit gebeurt via kleine boorgaatjes in het voegwerk. Voordat de grijze Neopixels in de spouw komen, worden ze besproeid met Neofixx lijm. Hierdoor ontstaat er een gebonden isolatielaag in de spouw. Na het vullen van de spouw met de Neopixels worden de boorgaatjes weer keurig op kleur – met specie – afgewerkt.
Spouwmuurisolatie Neopixels

Voordelen van Neopixels spouwmuurisolatie

  • Zeer goede isolatiewaarde
  • Vochtbestendig
  • Bestand tegen schimmel en rot
  • Geluiddempend

Neopixels spouwmuurisolatie: waarom de beste keus?

De Neopixels hebben een hogere isolatiewaarde, dan de veel gebruikte HR++ isolatieparels. Dit komt door de ovale vorm van de parels waardoor er een compacter pakket ontstaat. Ook de lijm, de Neofixx, onderscheidt zich van de andere lijmsoorten: de hoge (!) kleefkracht, pH-neutraliteit (waardoor spouwankers niet aangetast worden), vlamdovendheid en vochtbestendigheid.  

Kosten Neopixels spouwmuurisolatie

De kosten voor het aanbrengen van Neopixels spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de bereikbaarheid, het voegwerk etc. De prijs voor het aanbrengen van Neopixels spouwmuurisolatie is gemiddeld tussen € 16,- en € 18,- per m². De kosten verdient u terug in 3 tot 5 jaar. Bent u een woningbezitter die een bewuste keus maakt voor hoge kwaliteit? Dan is Neopixels spouwmuurisolatie zeker een aanbeveling!


neopixels-spouwisolatie        neopixels-spouwmuurisolatie

Beloofd = beloofd! ”Onze mannen krijgen – tijdens het aanbrengen van Neopixels spouwmuurisolatie – bezoek van de fabrikant. Stefan Nooijens komt wel vaker langs. Met passie test hij zijn product op de plaats wij waar aan het isoleren zijn. ‘De klant MOET krijgen, wat beloofd is’.  Vanwege de zeer goede prestaties en de strenge kwaliteitseisen, valt Neopixels spouwmuurisolatie onder de isolatiematerialen met de hoogste kwaliteitsklasse.”

Isolatiespecialist.nl is erkend  Neopixels-installateur. Onze mannen worden door het Neopixels Academy opgeleid tot ervaren de monteurs.

Neopixels en oudere woningen

Veel woningen uit de jaren ’40 en ’50 zijn nog niet voorzien van spouwmuurisolatie. Voor deze woningen heeft Neopixels een ‘special care’-programma. Deze woningen hebben vaak een smal, fijn voegwerk. Met dit programma wordt voorkomen dat het gevelwerk beschadigd door het aanbrengen van de spouwmuurisolatie. Heeft u ook een wat oudere woning? Onze adviseur bij u in de buurt, vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon [gravityform id="4" title="false" description="false"]