HR++ Bodemparels

Een prima product voor een vochtige of krappe kruipruimte zijn de HR++ bodemparels. De bodemparels stoppen het optrekkend vocht uit de bodem en zorgen voor een droge en warmere vloer. Bodemparels worden bijv. veel toegepast onder houten vloeren om houtrot te voorkomen.  Vochtige kruipruimtes veroorzaken vaak ook een vieze lucht in huis. Ook hiervoor zijn de bodemparels een zeer goede, betaalbare oplossing.

Wat zijn HR++ bodemparels?

Deze bodemparels zijn EPS (piepschuim) isolatiekorrels, die te verkennen zijn aan de grijze kleur. De grijze kleur wordt veroorzaakt door de toevoeging van grafiet. Grafiet zorgt voor een nog hogere isolatiewaarde (t.o.v. wit piepschuim). De bodemparels worden¬† een gelijke laag op de bodem van de kruipruimte worden gespoten.  

isolatieparels

Voordelen HR++ bodemparels

  • Zeer goede vochtwering
  • Voor lage, krappe kruipruimtes
  • Tegen een muffe, grondwaterlucht
  • Voorkomt schade aan hout en leidingen

Nadelen bodemparels

Het isoleren van de kruipruimte met bodemparels is een betaalbare isolatie. Het is wel belangrijk dat het systeem bij de situatie van de kruipruimte past. Een van de nadelen van de bodemparels is dat deze niet geschikt zijn voor droge en hoge kruipruimtes. Het effect in deze situatie beperkt. Heeft u een droge en hoge kruipruimte, dan adviseren wij u het aanbrengen van vloerisolatie.

Bodemparels

Bodemparels de beste oplossing?

Om te kunnen beoordelen of de HR++ bodemparels voor uw kruipruimte de beste oplossing is, komen we graag de situatie ter plaatse bekijken. Dat is kosteloos. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.