Geluidsisolatie

Geluidsoverlast... voetstappen. Een huilende baby. De televisie. Het lijkt er wel op dat uw buren bij u in huis wonen. Veel mensen, die in wat oudere woningen wonen, hebben hier last van. De vloeren en wanden zijn niet goed in staat om geluiden te absorberen. Geluidsisolatie is dan de oplossing voor geluidsoverlast. Wij geven u graag advies welke geluidsisolatie het beste is voor uw woning.

Geluidsisolatie houten (tussen) vloer

Een veel gehoorde klacht is de gehorigheid van vloeren van jaren ’30 woningen, met name in appartementen. Deze vloeren zijn vaak holle klankkasten, waardoor de leefgeluiden van de buren overlast veroorzaken. Geluidsisolatie voor de houten verdiepingsvloer is dan geen overbodige luxe, om deze leef geluiden te dempen. De houten tussenvloer is redelijk eenvoudig te isoleren, zonder grote verbouwing. Producten die wij hiervoor toepassen zijn Easycell (cellulose vlokken) en Supafil Timber frame (glaswol). Wilt u een goed advies voor de houten vloer om deze isoleren tegen geluid? Neem gewoon eens contact op voor een vrijblijvend advies.

Geluidsisolatie houten plafond

Ook voor geluidsoverlast via het plafond is geluidsisolatie mogelijk. Op relatief eenvoudige wijze kunnen wij het plafond isoleren tussen de balken. Zo is het plafond niet alleen voorzien van geluidsisolatie maar houdt ook de warmte in uw woning. Wilt u de prijs weten voor de geluidsisolatie voor uw plafond? Dit hangt onder meer af van de balkhoogte van het plafond en het oppervlak. Onze isolatie adviseur komt altijd de situatie bij u thuis bekijken en zal zorgen voor een prijs op maat.  

Overzicht producten Geluidsisolatie