Vloerisolatie, weg met tocht én vocht!

U wilt (misschien) uw vloer laten isoleren? Wie vloerisolatie aan heeft laten brengen is vaak blij verrast over het resultaat. Of het nu gaat om de isolatie van een houten of betonnen vloer. Vloerisolatie pakt de trek en tocht aan en zorgt voor een gezonder klimaat in huis. Vloerisolatie verdient zich in ca. 6 tot 8 jaar terug.

Wat is goede vloerisolatie

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende soorten vloerisolatie. U kunt bijvoorbeeld denken aan PUR, isolatiefolie en HR++ glaswol. Het is belangrijk dat de vloerisolatie goed bij de situatie van de kruipruimte past. Een natte kruipruimte stelt andere eisen aan een vloerisolatie dan een kurkdroge kruipruimte. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Wilt weten welke vloerisolatie het beste bij uw woning past? Wij komen – vrijblijvend – bij u langs en u zit nog ergens aan vast! Klik hier

    vloerisolatie

De beste vloerisolatie Marc: 'Wat de beste vloerisolatie is? DE beste vloerisolatie bestaat niet, wel de beste vloerisolatie voor UW woning'. 

Kosten vloerisolatie

De prijs voor vloerisolatie varieert tussen € 21,00 - € 45,00 per m². De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het soort product en de complexheid van de kruipruimte. Wilt een prijs op maat voor uw vloer? Neem gewoon eens contact met ons op.

Wanneer is vloerisolatie interessant?

Het isoleren van de vloer is interessant bij woningen die gebouwd zijn voor 1983. Vloerisolatie was toen namelijk nog niet vanzelfsprekend. Huizen van na 1983 zijn standaard voorzien van vloerisolatie. Voor het aanbrengen van de isolatie is een kruipruimte noodzakelijk. Om de isolatie tegen de vloer aan te kunnen brengen is een minimale werkhoogte van 50 cm nodig. Is uw kruipruimte lager dan 50 cm en/of moeilijk te bereiken, dat is bodemisolatie een interessant alternatief.