Vloerisolatie, weg met tocht én vocht!

U wilt (misschien) uw vloer laten isoleren? Wie vloerisolatie aan heeft laten brengen is vaak blij verrast over het resultaat. Of het nu gaat om de isolatie van een houten of betonnen vloer. De isolatie van uw vloer pakt de trek en tocht aan en zorgt voor een gezonder klimaat in huis. Het is natuurlijk een investering, maar deze verdient zich in ca. 6 tot 8 jaar al terug.

Wat is goede vloerisolatie

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende soorten isolatie voor uw vloer. U kunt bijvoorbeeld denken aan PUR, isolatiefolie en HR++ glaswol. Het is belangrijk dat de vloerisolatie goed bij de situatie van de kruipruimte past. Een natte kruipruimte stelt andere eisen aan een vloerisolatie dan een kurkdroge kruipruimte. Een houten vloer vraagt een andere aanpak dan een beton vloer. Wilt weten welke isolatie het beste bij uw woning past? Wij komen – vrijblijvend – bij u langs voor een passend advies en u zit nog ergens aan vast! Klik hier

  vloerisolatie

De beste vloerisolatie

Marc: ‘Wat de beste vloerisolatie is? DE beste vloerisolatie bestaat niet, wel de beste vloerisolatie voor UW woning’. 

Kosten isolatie van uw vloer

De prijs van het isoleren van uw vloer varieert tussen € 21,00 – € 45,00 per m². De kosten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het soort product en de complexheid van de kruipruimte. Wilt een prijs op maat voor uw vloer? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Wanneer is het interessant om uw vloer te isoleren?

Het isoleren van de vloer is interessant bij woningen die gebouwd zijn voor 1983. Vloerisolatie was toen namelijk nog niet vanzelfsprekend. Huizen van na 1983 zijn standaard voorzien van vloerisolatie. Voor het aanbrengen van de isolatie is een kruipruimte noodzakelijk. Om de isolatie tegen de vloer aan te kunnen brengen is een minimale werkhoogte van 50 cm nodig. Is uw kruipruimte lager dan 50 cm en/of moeilijk te bereiken, dan is bodemisolatie een interessant alternatief.